bankkártyás fizetési lehetőség
thai gyógynövényes masszázs Győr
thai gyógynövényes masszázs Győr
thai fej-nyak-hát masszázs Győr
tradicionális thai masszázs Győr
olajos thai masszázs Győr
lávaköves masszázs Győr
thai talp masszázs Győr
Bona Thai Masszázs győr Épfu

Elérhetőség

9028 Győr Fehérvári u. 80

Épfu Épülete, 1. emelet

 

Megközelítés gépjárművel Zöld utca felől. Parkolás az épület mögött ingyenes.

 

Nyitvatartás minden nap:

10:00-20:00

 

Tel.: +36 20 225 0934

A pihentető gyógyulás Győrben

Ehhez a masszázshoz mi biztosítunk ruhát, mely vékony, könnyed. Nem zavarja sem az alanyt, sem a masszőrt a tevékenységében.A masszázs száraz, a masszőr nyomópontokra fókuszál a testen, melyeket kezével, könyökével vagy térdével presszionál, majd nyújtja az izmokat. Sokan félnek tőle, hiszen ha a masszőr izomgörcsöt talál, azt megdolgozza, és akárhogy szeretnénk szépíteni, bizony

sokszor nem fájdalom mentes.Ellenben a leggyógyitóbb masszázs. Érdemes ilyenkor mély levegőt venni és lassan kifújni, nekünk is koncentrálni arra a pontra. Sokkal hamarabb kezdjük majd érezni a hatását, mint sem gondolnánk! Azoknak ajánljuk leginkább, akiknél rendszeresen izomgörcsök fordulnak elő, akár valamilyen sporttevékenység miatt.Természetesen ha a masszőr a programja során fennakad egy nagyobb görcsön, akkor előfordul, hogy olajat használ a gyógyítandó területen annak fokozottabb masszírozására, de az egész test nem kerül beolajozásra.

 

Ez a masszázs típus már jobban hasonlít az európai masszázsokra, ellenben itt is fellelhetőek a nyomáspontok.Többnyire akkor, amikor a masszőr gyógyitani akar, mert izomgörcsöt talál. Itt is, mint a tradicionális thai masszázsnál, egy szigorúporogram szerint halad a masszőr, a vendég talpától egészen a feje búbjáig, füléig.Szemben sok más masszőrrel, akik közül sokan nem hajlandóak talpat masszirozni, a thai masszőrök sohasem hagyják ki a talpat.

Ennek a típusnak a fő eleme a zsákocskákba csomagolt gyógynövény, amit úgy használ a masszőr, mint masszírozó eszközt. Tudjuk, hogy a gyógynövényeknek önmagukban is nagyon sok pozitív hatásuk van. Ezt igyekeznek kihasználni a thai masszázs során is, így az eredmény lényegében az lesz, hogy a masszázs hatása összeadódik a gyógynövények hatásával, és az egész terápia még eredményesebbé válik.Egy vendég masszírozásához két gyógynövényes zsákocska szükséges. Mikor az egyik kihült, a masszőr visszateszi melegedni, így cserélgeti őket. 

Ez egy egészen speciális típus, hiszen csak egyetlen testrészre terjed ki, méghozzá a lábra. Itt a nyomás kapja a főszerepet: a talpon található reflexpontok stimulálása a masszázs célja. Bár talpmasszázsnak hívjuk, nem kizárólag a talpunk vesz benne részt, hanem a lábunk, egészen a térdünkig A talpnál kezd a masszőr, és fokozatosan halad fölfelé, míg el nem éri a térdet. A legvégén pedig a nyak, a fej és a váll rövid masszírozására is jut idő.

Masszázs típusok

Masszázs árak

Olajos és tradícionális

thai masszázs árak

 

60   perc     6300 Ft

90   perc     8800 Ft

120 perc   10000 Ft

 

 

 

Thai talp masszázs

 

30  perc  4400 Ft

60  perc  6300 Ft

 

 

 

Thai fej-nyak-hát relaxáló masszázs

 

30 perc  4400 Ft

 

60 perc  6300 Ft

 

90 perc  8800 Ft

 

Thai gyógynövényes masszázs

 

60   perc 12500 Ft

90   perc 16300 Ft

120 perc 18800 Ft

 

 

 

Olajos lávaköves masszázs

 

60   perc   11300 Ft

90   perc   15000 Ft

120 perc   17500 Ft

Minden tizedik 60 perc masszázs után ajándékba adunk 60 percet! Így nem kell több tízezer forintos bérletet egyszerre megvásárolnia, mindössze csak a masszőrtől kapott nyugtát kell megőriznie! Részletekért olvassa el üzletszabályzatunkat!

 

Fizetni készpénzzel és bankkártyával egyaránt lehet.

SZÉP- kártyával egyenlőre fizetni nem lehet, engedélyeztetése folyamatban!

 

 

 

Hagyományos thai masszázs

Thai talpmasszázs

Olajos masszázs

Thai gyógynövényes masszázs

Minden masszázsunkat van lehetőség páros (egy időben és helyiségben egyszerre két fő), valamint családi masszázs (egy időben és helyiségben egyszerre három fő)  formájában is igénybe venniük!

Ön az eddigi
látogatónk.