Q: Most vagyok először thai masszázson, hogyan érkezzek?

A: Tradicionális thai masszázshoz mi biztosítunk masszázs ruhát, ez alatt viselhető alsónemű, a vendégre van bízva. Ha viselni szeretne, lehetőleg gombok, kapcsok ne legyenek a ruházaton a sérülések elkerülése érdekében. Ezen oknál fogva melltartó viselését a masszázs időtartama alatt nem ajánljuk.

Ha olajos masszázst választott, viselhet alsóneműt, vagy masszőrünktől kap törülközőt az intimitást megőrzendő.


Q: Milyen betegség esetén nem vehetek igénybe thai masszázst?

A: Lázas állapot, fertőző betegség (bármilyen enyhék legyenek is a tüneteink),  bőrbetegségek. Nem ajánlott a masszázs sérülést, balesetet vagy műtétet követő időszakban, illetve csontritkulásban szenvedőknek. Ha a gerinc bármely szakaszán sérve van.

Amennyiben állapotos, szintén nem ajánljuk a masszázst.

Onkológiai megbetegedések, vézékenység, magas vérnyomás és diabetes esetén konzultáljon a kezelőorvosával mielőtt masszázsra jelentkezne


Q: Szexuális szolgáltatást tartalmaz-e a masszázs?

A: Határozottan nem. Ezen felül a masszőr bármilyen zaklatása, tapogatása minden esetben rendőrségi feljelentést von maga után!

Sajnos sokan, akik Thaiföldön jártak a kiemelt turisztikai helyeken, ennek ellenkezőjét tapasztalhatták. Ennek oka, hogy a megélhetési prostitúció, mely ott is tiltott, masszázs szalonok mögé rejtőzött, a legtöbb ott dolgozónak még csak masszőr végzettsége sincs.

A thai masszőrök világszerte elítélik a kettő egybemosását, küzdenek ellene, de többnyire hiába.

Bona thai masszőr, oklevele kifüggesztve a szalonban. Soha semmilyen szexuális szolgáltatást nem végzett és nem is végez. Ezért előre kérjük, hogy aki ilyen szándékkal keresne fel bennünket, inkább ne is telefonáljon!


Q: Tudok ingyenesen parkolni?

A: Igen. Az Épfu épülete mögött és a kamionparkoló között ingyenes a parkolás a maszzázs idejére, és mindig fog helyet találni.

Az Épfu épülete előtt a Fehérvári út felől is ingyenes a parkolás, de azt a helyet azért nem ajánljuk, mert az utcafronti bejáratot délután öt óra után az őrzött porta bezárja. Ebben az esetben aki korábban ott parkolt, kénytelen megkerülni az egész tömböt.

A Zöld utca felől viszont nyitvatartási időnkben mindig nyitva áll az ajtónk Ön előtt! A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy mindig az Épfu épülete mögött parkoljon


Q: Ehetek masszázs előtt?

Lehetőség szerint ne telt gyomorral érkezzünk, mert ilyenkor a szervezet minden energiáját az emésztésre kívánja fordítani, keringő vérmennyiségünk nagy része a gastrointestinális traktusba áramlik. Masszázs alatt szükségünk van, hogy a vér átjárja a masszírozott területet, átmossa, felszabadítsa az izmokat. Mindezeken felül a telt gyomor a masszázs alatti testhelyzet változtatásokra, nyújtásokra is kellemetlen reakciót fog adni.

Masszázs után ha megéhezne, a parkoló mellett található büfében nagyon finom meleg szendvicseket, süteményeket fogyaszthat! :-)


Q: Mi a helyzet a COVID-19-el?

Masszőrünk mindhárom oltását megkapta. Kérésre maszkot felveszi.

Amennyiben Ön szeretne maszkot viselni, természetesen megteheti. Ha elfelejtette magával hozni, ebben az esetben térítésmentesen adunk.

Ha Önnek felsőlégúti tünetei vannak, orrfolyás, köhögés, lázas, íz- és szaglásvesztés alakult ki, ebben ez esetben kérjük, ne jöjjön masszázsra! Jobbulást kívánunk, és várjuk szeretettel miután meggyógyult!


Q: Van zuhanyzási lehetőség?

Nincs.


Q: Mikorra menjek a szalonba?

Azt tanácsoljuk minden vendégünknek, hogy legalább 5-10 perccel hamarabb jelenjen meg, hogy átöltözhessen kényelmesen és hogy a lábfürdő se vehessen el időt a masszázstól. Masszázs után a masszőr pihenőideje következik, mely 30 perc, ezért ha késik, a késés idejét levonhatja a masszőr az Ön masszázsidejéből! Ettől függetlenül a masszázs teljes árát kell megfizetnie! ezért kérjük, időben érkezzen!


 
mastercard
Szalon-hely

Whatsapp:

Igyekszünk választ adni minden felmerülő kérdésre, így ha az alábbiakban nem sikerült választ kapni, telefonon vagy emailben bátran forduljon hozzánk!

Elérhetőség

9028 Győr Fehérvári u. 80

Épfu Épülete, 1. emelet

 

Megközelítés gépjárművel Zöld utca felől. Parkolás az épület mögött ingyenes.

Nyitvatartás minden nap:

10:00-20:00

 

Tel.: +36 20 225 0934

A pihentető gyógyulás Győrben

Gyakran ismételt kérdések