Bona
mastercard
Bona Thai Masszázs Épfu
Wan

Fő masszőrünk Bona már több mint 15 éve szolgál thai masszőrként, ebből három éve Magyarországon.

Ezen idő alatt már több ezer vendégen végzett masszázs önmagában növelte iskolában megszerzett tudását és tapasztalatát, hiszen minden ember más és más izomfájdalommal kereste fel.

Amit kínálunk

 

  • a thai olajos és tradicionális masszázs teljes repertoárját
  • tiszta, pihentető környezetet Thaiföld hangulatával
  • személyes odafigyelés az egyéni fájdalomküszöbre, szem előtt tartva a gyógyulás mihamarabbi elérését

 

Ha még többre lenne kíváncsi, hívja a 06 20 225 0934-es számot!

Megközelítés

9028 Győr Fehérvári u. 80

Épfu Épülete, 1. emelet

 

Megközelítés gépjárművel Zöld utca felől. Parkolás az épület mögött ingyenes.

 

Nyitvatartás minden nap:

10:00-20:00

 

Tel.: +36 20 225 0934

A pihentető gyógyulás Győrben

Rólunk

56 éves, Thaiföld Nakhon Pathom tartományából érkezett. Hárman vannak testvérek, mindannyian lányok. Wan a legidősebb gyermek a családban, édesapját már kiskorában elvesztette.

Thai léptékkel mérve is félénk, visszahúzódó természetű volt, ami mind a mai napig megmaradt.

Gyerekkorában gyümölcsöskertet béreltek neki, azt művelte, illetve piacon árult mindenfélét, például amit termelt gyümölcsöt, vagy csinált húsgombócot, kolbászt. Thaiföldön a nagy szegénység miatt megszokott, hogy dolgoznak a gyerekek, sokszor iskolába sem adják őket a szülők, csak, hogy besegítsenek a család fenntartásába. Félárvaként ez különösen igaz volt náluk.

2007-ben szerzett masszőr végzettséget, Magyarországon és Thaiföldön kívül Tajvanon és Kínában dolgozott még masszőrként. Hajadon a mai napig.

Imádja a hagyományos thai fejdíszeket, hármat is hozott magával!(viselni is szereti, reggelente van úgy, hogy abban megy le vásárolni...)

Kedvenc hobbija a fényképezés, havonta több száz képet készít, megörökít mindent ami új és szép a számára.

Erőskezű masszőr, hölgy vendégeket viszont nem mer erősen masszírozni, ezért jelezni kell, ha erős masszázst kérnek nála. Férfi vendégeknek viszont nem kegyelmez...

Újabban fenyőtobozokat gyűjt, mert náluk otthon nincs ilyen, tetszik neki a formája. Masszázs szalonban is mindig belebotlunk néhányba....

Online foglalásnál megjegyzés rovatban tudjátok jelezni, ha őt szeretnétek, valamint azt is, ha erősen vagy átlagosan kéritek a masszázst tőle!

Wan