mastercard

A pihentető gyógyulás Győrben

1. § Minden vendég, akik masszázsra jelentkezik, köteles a Bona Thai Masszázs üzletszabályzatát elolvasni és megismerni. Azt a személyt, aki masszázst foglal és igénybe vesz, úgy vesszük, hogy elolvasta és magára kötelező érvényűnek vette az üzletszabályzatban foglaltakat.

 

2. § Első és legfontosabb, hogy a masszőr mindenféle szexuális zaklatása tilos és rendőrségi feljelentést vona maga után! A masszőr a masszázst félbeszakíthatja, amennyiben zaklatják, tapogatják, fogdossák vagy veszélyben érzi magát. A rendőrségi feljelentés mellett a zaklató személynek a teljes időpontot is meg kell fizetnie, amire foglalt!

 

3. § Az alábbi krónikus betegségben szenvedőknek orvosi igazolás mellett vehetők igénybe a masszázs szolgáltatásaink. Ezen betegségüket már a foglaláskor jelezniük kötelesek. Az orvosi igazolásról másolatot kötelesek hozni, melyet masszőrünk szignóval lát el, hogy tudomást szereztünk róla. Orvosi igazolás nélkül nem vehetik igénybe a masszázst! Az orvosi igazolásnak ki kell térnie, hogy a masszázs mely területét nem érintheti a testnek.

Ha bármilyen állapotromlás áll be a vendég betegségében, úgy, hogy a fentieket elmúlaszotta megtenni, akkor felelősség a masszőrt és a Bona Thai Masszázst nem terheli.

 

a. gerincsérv a gerinc bármely szakaszán

b. csontritkulás

c. terhesség bármely trimesztere

d. magas vérnyomás betegség

c. cukorbetegség és annak szövődményei

d. hat hónapon belül bármilyen műtét

e. gennyedző, váladékozó sebek, fekélyek

 

4. § A "minden tizedik 60 perc utáni masszázs akciónkról". Masszőrünk minden masszázs után a vendég fizetésekor a törvényeknek megfelelően nyugtát ad. A vendég, amennyiben részt kíván venni az akcióban, a nyugtát köteles megőrizni. Amennyiben azt a vendég elhagyja, nem áll módunkban utólag újat kiállítani, így azt az alkalmat a vendég elveszítette. Csak és kizárólag eredeti nyugtát fogadunk el, fénymásolatot nem! A bankártya terminál bizonylatát szintén nem fogadjuk el, csak is pénztárgépi nyugtát! Sérült, beszakadt nyugtát szintén nem fogadunk el, mert a masszőr is beszakítással jelzi a nyugták érvénytelenítését.

A nyugtán szereplő összeg jelenti a masszőrnek, hogy mennyi időt vett igénybe a vendég. Például, ha 5000 ft, akkor 60 perc, ha 8000 ft akkor 120 percet vett igénybe.

Így például ha valaki 4 db 8000 Ft-os  (4*2óra) nyugtát és 2 db 5000 Ft-os (2*1 óra) nyugtát mutat be, akkor már jogosult a 60 perces kuponra. Ha harminc, vagy hatvan perccel perccel "túl lóg", értve ezalatt például 4 db 8000 Ft-os (4*2 óra) és 2 db 7000 Ft-os (2*1,5 óra) nyugtát, akkor fenn maradó részt (a példa esetében 1 órát) technikai okok miatt elveszítettnek tekintjük. Ezért, és mert a nyugtáknak elévülési ideje nincs, inkább javasoljuk a "kilógó" nyugta egy másik kupon-sorozatban történő felhasználását.

Thai tradicionális és olajos masszázsról szóló nyugtát egyenlő mértékben csak szintén thai tradicionális és olajos masszázs kuponokra lehet beváltani. Amennyiben a vendég a thai tradicionális és olajos masszázs nyugtáit gyógynövényes, illetve lávaköves masszázs kuponra szeretné beváltani, ebben az esetben kétszer annyi nyugtára van szüksége, mivel drágább masszázs típusra szeretné váltani. A fent említett 4 db 8000 Ft-os és 2  db 5000 Ft-os nyugtával nem váltható ki sem egy gyógynövényes, sem egy lávaköves 60 perces kupon. Viszont már 8 db 8000 Ft-os és 4 db 5000 Ft-os nyugtával már igen. Természetesen magától értetődik, hogy ha a vendég kizárólag lávaköves és gyógymasszázs nyugtákat mutat be (9000-10000, 12000-13000,14000-15000 forintosokat), akkor 10 db 60 percért kapni fog 1 db 60 perc gyógynövényes/lávaköves masszázs, vagy 120 perc tradicionális/olajos masszázs kupont. Bár a gyógynövényes és a lávaköves masszázsok árban egymástól ezer forintban eltérnek, különbséget köztük a nyugta elfogadásnál nem teszünk.

A kupont nem kötelező azonnal beváltani, később is megteheti a vendég. Az általunk kiállított kuponokról sorozatszámuk alapján nyilvántartást vezetünk, hogy a visszaéléseket megelőzzük. Amennyiben a kupon száma a nyilvántartásunkban nem szerepel, úgy az érvénytelen, hamisnak minősül.

Elhagyott masszázs kupont, bérletet vagy nyugtát nem áll módunkban elfogadni, illetve azt figyelembe venni! Ezért kérjük ügyeljenek meglétükre, bérleteket van mód megőrzésre nálunk hagyni.

Bérletalkalmak és kuponok beváltásánál a felhasználó aláírását kérjük.

Kupon és bérlet csak a rajta szereplő, megvásárolt időtartamra jogosít fel, nem osztható meg! Például nincs lehetőség egy két órás masszázs kupon négy darab 30 percesként felhasználni!

A kuponnak lejárati ideje nincs. Ha a masszázs szalon jogutód nélkül szűnik meg, akkor az ajándék kuponért kárpótlás nem jár. Ezért a kiállításakor a vendég neve mellett a telefon számát is regisztráljuk, hogy egy esetleges megszűnés esetén előre figyemezethessük vendégeinket azok mihamarabbi felhasználásáról.

Amennyiben a vendég masszázsra kupont szeretne használni, úgy a foglalásnál jelezze annak számát. Ha nyugtákat kíván felhasználni, akkor kérjük messengeren, vagy ha az nincs emailben ([email protected]) egy összesített képet a nyugtákról küldeni szíveskedjenek, hogy előre össze tudjuk adni és az esetleges félreértéseket még idejében tisztázhassuk!

 

5. § A masszázsra foglalt időpont kezdete a tényleges masszázs megkezdésének az ideje. Ezért kérünk minden vendéget, hogy az időpont előtt legalább tíz perccel jelenjen meg, hogy nyugodtan átöltözhessen és felkészüljön a masszázsra. Amennyiben a vendég késik, el kell, hogy fogadja azt a tényt, hogy a késése beleszámít a masszázs idejébe! Ettől a masszőr eltérhet, amennyiben nincs a késő vendég után más személynek foglalása, de ez a masszőr személyes döntése. Minden masszázs után 30 perc pihenő ideje van a masszőrnek, amiből nem engedünk, így a megértésüket köszönjük. Javasoljuk, hogy akik még nem jártak nálunk, időben érkezzenek, hogy megtalálhassák a szalonunkat. Természetesen aki még nem járt nálunk, azt a masszőr a kezdetekkor lent fogja várni a bejáratnál.

 

6. §  Ittas állapotban érkező vendéget nem áll módunkban masszázsra engedni!

 

7. § A helyiségben a szalonba belépőt kamerafelvétel rögzíti, a helyiségben máshol kamera nincs elhelyezve. Mindezt a masszőr és a vagyontárgyak védelme, rendkívüli események megelőzése, következményeinek elhárítása, kivizsgálásának segítése, a jogsértések észlelése, az elkövető tettenérése, valamint a jogsértő cselekmények megelőzése és bizonyítása érdekében alkalmazzuk. A felvételt 30 nap elteltével megsemmisítjük, harmadik személynek ki nem adjuk. Hatóság kérésére a felvétel és a törlés közötti időszakban van mód a kiadásra.

 

Üzletszabályzat